We hebben een nieuwe applicatie ontwikkeld waarmee bestellingen vanaf het Bol.com platform direct worden geïmporteerd in D-Liver, ons Fulfilment Management Systeem! Dit betekent voor u, dat orders automatisch samengevoegd worden met de orders vanaf uw eigen platform of webwinkel. Er is geen synchronisatie meer nodig én uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt.

Sebastian Droeppelmann, Team Lead / Ontwikkelaar bij D-Liver Solutions* legt uit: ‘Met behulp van deze applicatie kan onze applicatie communiceren met het Bol.com platform en vertelt Bol.com ons iedere vijf minuten welke orders wij voor onze klanten mogen versturen. Dit is een enorme stap voorwaarts in onze samenwerking met Bol.com waarvan onze klanten veel profijt zullen hebben.’

Standaard bieden wij onze klanten een koppeling met zijn/haar eigen platform of webwinkel, een koppeling met Bol.com is hierop een aanvullende service. Nu we deze koppeling gerealiseerd hebben, gaan we verder met het ontwikkelen van een koppeling met Amazon.com. Deze zal naar verwachting in Q3 van dit jaar worden gelanceerd.

Heb je interesse? Neem contact op met Johan Maring of Dick Ploeg voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tel. 0297 230 310 of mail johan@minc.nl / dick@minc.nl

* D-Liver Solutions B.V. is 100% zusterbedrijf van MINC, waarbinnen onze ontwikkelaars D-Liver ontwikkelen. D-Liver is software bestaande uit een combinatie van een Order Management Systeem (OMS) én Warehouse Management Systeem (WMS) of – eenvoudiger gezegd – Fulfilment Software. Met behulp van deze applicatie verpakken en verzenden wij dagelijks duizenden orders voor onze klanten én geven wij online inzicht waardoor de logistieke processen inzichtelijk en beheersbaar zijn.

Digitaal contact met Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.