D-Liver Solutions maakt logistiek management leuk met op maat gemaakte software. Het bedrijf groeit gestaag en is daarom vanuit Mijdrecht verhuist naar een nieuw kantoor in Hilversum. 

Hilversum – Als startup waren wij gehuisvest in het kantoor van onze grootste klant, de MINC Groep te Mijdrecht. Ondertussen zijn we met 7 personen en werd het kantoor in Mijdrecht te klein. Hoogste tijd om ‘uit huis te gaan’.

De locatie ligt aan de Kerklaan 2 op een kleine vijf minuten lopen vanaf het centraal station, dicht bij het levendige stadscentrum. De Kerklaan is voor ons allemaal goed bereikbaar. Het is een frisse industriële ruimte waar we ons goed kunnen concentreren. Perfecte locatie om de D-Liver software goed te beheren én verder te ontwikkelen.

Op dit moment hebben de programmeurs meer dan genoeg werk. Op termijn hopen ze hun klantenkring uit te kunnen breiden. Ze zitten wat dat betreft vol toekomstplannen. We gaan ervan uit dat locatie Hilversum bij gaat dragen aan onze ambitieuze toekomstplannen.

 

D-Liver Solutions opent nieuw kantoor in hartje Hilversum